Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendrik Verboeket, landbouwer en arbeider, geboren te Neer op 30 juli 1876, wonende te Neer op de Bergestraat en te Kessel, overleden te Horn (V) op 13 januari 1967, zoon van Joannes Verboeket en Anna Maria Gommans.


Hij is getrouwd te Lobberich (D) in het jaar 1912 (1) met
Anna Margaretha Angelina van Lier, geboren te Neer op 26 april 1875, wonende te Kessel, overleden aldaar op 2 januari 1920, dochter van Mathis van Lier en Petronella Sanders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Lobberich (D) op 2 januari 1913.
  • 2 : Mathias Hendrik, geboren te Lobberich (D) op 15 maart 1914.
  • 4 : Hendrikus Arnoldus, arbeider baggermolen, geboren te Kessel op 18 oktober 1919, wonende te Asselt.

Hij is getrouwd te Kessel op 28 april 1921 (2) met
Anna Gertrudis Ummenthum, dienstbode, geboren te Helden op 8 april 1873, wonende te Kessel, overleden rond 1968, dochter van Petrus Johannes Ummenthum en Hendrina Grooters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina