Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Susterzeel, wonende te Dremmen (D), overleden aldaar.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Linsen, wonende te Dremmen (D), overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sebilla, geboren te Dremmen (D) rond 1753, overleden te Neer op 16 oktober 1838.
  • 2 : Catharina, geboren te Dremmen (D) rond 1755, wonende te Neer in de Engelmansstraat, ongehuwd overleden te Neer op 19 november 1830.
  • 3 : Henricus, kleermaker, geboren te Dremmen (D) rond 1765, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 6 november 1823.
    Hij was gehuwd (1) met Joanna Ramakers, overleden te Beesel voor 1803.
    Hij is daarnaast getrouwd rond 1802 voor de kerk (2) met Cornelia Dirx, geboren te Roerkempen (Karken) rond 1770, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 10 maart 1836, waarschijnlijk dochter van Christiaan Dericks en Catharina Muhlenbruch.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina