Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Nijs, gedoopt te Heythuysen op 15 juni 1762, overleden aldaar op 15 maart 1826, dochter van Petrus Nijs en Gertrudis Vossen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 29 januari 1799 (1) met
Antoin Dreessen, landbouwer, geboren te Grathem op 21 augustus 1765, overleden te Heythuysen op 30 december 1800, zoon van Joannes Driesser en Elisabetha Coninckx.

Zij is getrouwd te Heythuysen op 5 september 1804 (2) met
Cornelius Mooren, landbouwer, gedoopt te Roggel op 30 december 1773, overleden te Heythuysen op 18 januari 1833, zoon van Theodorus Mooren en Hendrina Joosten.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina