Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Stercken, rentenier, gedoopt te Roggel op 6 augustus 1750, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 oktober 1823, zoon van Petrus Stercken en Anna Christina Gerardts.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 februari 1821 met zijn achternicht
Maria Christina Corman, rentenierster, gedoopt te Haelen op 23 november 1791, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 april 1864, dochter van Leonardus Josephus Corman en Joanna Christina Stercken.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 24 november 1824 met Johannes Christiaan van Eijll, geboren te Echt op 13 april 1794, wonende aldaar, overleden te Horn op 4 mei 1843, zoon van Jan Christiaan van Eijll en Maria Elisabeth Ingendael. Zij is later getrouwd te Roggel op 4 mei 1844 met Johannes Clephas, gepensionneerd luitenant, gedoopt te Meijel op 14 september 1795, wonende te Grathem en te Roggel, overleden aldaar op 28 november 1856, zoon van Joseph Clephas en Anna Christina van Horne.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina