Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Vestiens.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Daemen, overleden te Neer op 31 augustus 1727.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, overleden te Neer op 25 december 1793.
    Hij is getrouwd te Neer op 3 mei 1746 voor de kerk met Ida Wienen, gedoopt te Neer op 12 november 1707, overleden aldaar op 16 november 1781, dochter van Wijn Wijnans en Theodora Reinen.
  • 2 : Maria, geboren te Roermond, overleden te Neer op 16 november 1785.
    Zij is getrouwd te Neer op 14 mei 1767 voor de kerk met Teodorus Levels, landbouwer, gedoopt te Neer op 29 januari 1732, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 4 oktober 1803, zoon van Goedefridus Levels en Catharina Verboucket.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina