Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus van Dael, gedoopt te Haelen op 31 maart 1746, overleden te Heythuysen op 23 november 1790, zoon van Joannes van Dael en Margaretha Gorissen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 25 juli 1784 voor de kerk met
Mathiola op de Drinck, dagloonster, geboren te Heythuysen op 3 november 1745, dochter van Michiel op de Drinck en Marguerita Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Andreas, gedoopt te Heythuysen op 9 januari 1787, overleden te Baexem op 2 mei 1836.
    Hij is getrouwd te Haelen op 18 april 1815 met Anna Maria Nijs, landbouwster, gedoopt te Haelen op 8 juni 1784, overleden te Baexem op 13 juni 1840, dochter van Petrus Nijs en Helena van Genegen.
  • 3 : Henricus, gedoopt te Heythuysen op 19 oktober 1790.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina