Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Diericks, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 17 september 1802, overleden te Venlo op 12 december 1878, dochter van Rutgerus Dirix en Margarita Knippenbergh.


Zij is getrouwd te Baexem op 22 mei 1833 met
Lambertus Vrients, kleermaker, geboren te Tongeren (B) op 6 september 1794, wonende te Roggel, overleden te Venlo op 22 december 1874, zoon van Jan Vrients en Maria Anna Bils.
(Hij was weduwnaar van Catharina Oelders, overleden te Maastricht op 21 augustus 1827. Hij is eerder getrouwd te Roggel op 1 juli 1829 met Anthonette van Horn, geboren te Roggel op 2 oktober 1802, wonende aldaar, overleden te Baexem op 8 februari 1833, dochter van Servaas van Horne en Petronella Baetsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Renier, geboren te Baexem op 21 januari 1834.
  • 3 : Antonetta, geboren te Grathem op 25 april 1835.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina