Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margareta Thelen, dienstmeid, gedoopt te Neer op 18 november 1798, wonende te Neer in de Steeg, te Beesel en te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 5 juli 1871, dochter van Lambertus Thelen en Margarita Heijnen.


Zij is getrouwd te Neer op 23 april 1838 met
Piere Jacobs, landbouwer en akkerman, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 27 januari 1799, wonende te Neer in de Steeg en te Beesel, overleden te Neer op 2 december 1868, zoon van Wilhelmus Jacobs en Matthia Smolders.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 1 mei 1827 met Maria Catharina Criens, dienstmeid, geboren te Horn op 15 juli 1796, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 31 augustus 1837, dochter van Cornelis Criens en Gertrudis Carisse.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Neer op 30 maart 1840, overleden aldaar op 31 maart 1840.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina