Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michael Daniels, gedoopt te Neer op 7 februari 1713, wonende te Roggel, overleden aldaar op 26 januari 1795, zoon van Arnoldus Engels en Eva Kellers.


Hij is getrouwd te Roggel op 5 mei 1743 voor de kerk met
Maria Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, landbouwster, geboren te Roggel op 18 februari 1747, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 april 1821.
    Zij was gehuwd met Willem Hendrickx, timmerman, wonende te Roggel, overleden aldaar op 23 april 1796.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina