Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Heribertus van den Beucken, landbouwer en agent van politie, geboren te Roggel op 15 maart 1916, wonende te Heerlen, overleden te Schaesberg op 16 maart 1979, begraven te Imstenrade op 20 maart 1979, zoon van Gisbertus Hubertus van den Beucken en Anna Helena Driessen.


Hij is getrouwd te Roggel op 27 januari 1950 met
Anna Maria Gijsen, dienstbode, geboren te Roggel op 18 februari 1924, wonende aldaar en te Heerlen, overleden te Haelen (St. Elisabeth) op 2 april 2018, gecremeerd op 6 april 2018, dochter van Hendrik Hubertus Gijsen en Petronella Wilhelmina Wetemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina