Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Maria Hubertina Bongaerts, geboren te Beegden op 1 februari 1870, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 januari 1933, dochter van Wilhelmus Franciscus Bongaerts en Maria Agnes Hermans.


Zij is getrouwd te Beegden op 9 mei 1902 met
Egidius Matheus van Herten, landbouwer, geboren te Roermond op 21 september 1869, wonende te Beegden, overleden te Roermond op 17 juni 1959, zoon van Wilhelmus van Herten en Ida Hubertina Mulders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Frans Willem Hubert, inspecteur, geboren te Beegden op 20 april 1903, wonende te Horn, overleden te Weert (Z) op 28 oktober 1952, begraven te Horn.
    Hij was gehuwd met Wilhelmina Ida Hubertina Hamans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina