Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Louisa Gertruda Rijs, geboren te Neer op 29 april 1912, wonende te Neer op Kinkhoven en te Deurne, overleden te Helmond op 22 februari 1996, begraven te Deurne op 27 februari 1996, dochter van Peter Antonius Rijs en Petronella Hubertina Spee.


Zij is getrouwd te Neer op 6 mei 1941 met
Willem Christiaan Antoon Hubert van Herten, commies ter secretarie, geboren te Beegden op 7 mei 1904, wonende te Deurne, overleden te Helmond op 30 mei 1996, zoon van Egidius Matheus van Herten en Mechtildis Maria Hubertina Bongaerts.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina