Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Janssen, landbouwer, geboren te Helden rond 1875, overleden na 1941, zoon van Jacobus Janssen en Johanna Wilms.


Hij is getrouwd te Roggel op 17 februari 1905 met
Joanna Peeters, geboren te Roggel op 12 januari 1882, overleden te Tegelen (Z) op 28 april 1955, begraven te Helden op 2 mei 1955, dochter van Johannes Peeters en Petronella Willekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Roggel op 24 april 1905, overleden te Tegelen op 14 april 1953.
    Zij was gehuwd met Ferdinand Joseph van der Sande.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina