Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth van Croy.


Zij is getrouwd rond 1755 voor de kerk met
Arnoldus Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, arbeider, geboren te Nunhem rond 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 december 1815.
    Hij was gehuwd met Hendrina Driessen, geboren te Helden op 25 oktober 1770, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 19 oktober 1828, dochter van Arnoldus Driessen en Maria Hendericx.
  • 3 : Joannes, wever, geboren te Nunhem, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel.
    Hij is getrouwd te Neer op 3 april 1788 voor de kerk met Joanna Bollen, geboren te Meijel op 23 november 1764, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel, overleden te Kessel op 19 september 1830, dochter van Joannes Bollen en Joanna Karis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina