Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Noijen.


Zij was gehuwd met
Antoine Vervoordeldonk.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, schoenmaker, geboren te Vlierden op 8 februari 1811.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Elisabeth Corsten.
    Hij is getrouwd te Baexem op 24 oktober 1878 (2) met Maria Gertrudis Coolen, dienstmeid, geboren te Grathem op 16 juli 1841, overleden te Melick op 28 juli 1894, dochter van Mathijs Koolen en Theresia Vleeshouwers.
    (Zij is later getrouwd te Melick en Herkenbosch op 16 februari 1885 met Christiaan Beursgens, dagloner, geboren te Melick op 30 juni 1837, zoon van Pieter Beursgens en Catharina Musers. (Hij was weduwnaar van Maria Helena Hijligers.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina