Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Crompvoets, gedoopt te Buggenum op 11 augustus 1747, wonende aldaar, te Neer en te Roggel, overleden aldaar op 9 juli 1789, zoon van Sylvester Crompvoedts en Maria van Lier.


Hij is getrouwd te Buggenum op 15 april 1779 voor de kerk met
Joanna Dousent, gedoopt te Swalmen, wonende te Buggenum en te Neer, dochter van Joannes Dousent en Catharina Stox.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, gedoopt te Buggenum op 6 december 1779.
  • 2 : Silvester, gedoopt te Buggenum op 9 november 1782.
  • 3 : Catharina, gedoopt te Neer op 17 september 1786.
    Zij is getrouwd te Venray op 16 januari 1816 met Jacques Buijs, geboren te Vierlingsbeek op 5 september 1796, zoon van Stephane Buijs en Elisabeth Brux.
  • 4 : N.N., overleden te Roggel op 22 maart 1789.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina