Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Elisabeth Janssen, geboren te Neer op 13 januari 1919, wonende aldaar en te Grathem, dochter van Anthonius Janssen en Anna Gertrudis Simons.


Zij is getrouwd te Neer op 12 november 1940 met
Lambertus Hubertus Dalemans, bakker, geboren te Grathem op 17 augustus 1912, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 14 februari 1967, begraven te Grathem, zoon van Antonius Theodorus Dalemans en Helena Catharina Hubertina Geneijgen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina