Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacomina Dirix, dienstmaagd en landbouwster, gedoopt te Neer op 13 mei 1781, wonende te Roggel en te Helden, overleden aldaar op 2 mei 1846, begraven aldaar op 4 mei 1846, dochter van Petrus Dirix en Anna Coenen.


Zij is getrouwd te Helden op 20 april 1815 met
Mathias Gielen, akkerman, geboren te Helden rond 1760, zoon van Dyonisius Gielen en Johanna van Knippenbergh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, akkerman, geboren te Helden op 25 november 1818.
    Hij is getrouwd te Helden op 23 april 1844 met Petronella Jacobs, akkermeid, geboren te Baarlo op 18 februari 1811, dochter van Ludovicus Jacobs en Gertrudis Vostermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina