Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Frenken, geboren te Heythuysen op 15 maart 1882, overleden te Venlo op 25 augustus 1932, dochter van Gerardus Frenken en Maria Cornelia Dewit.


Zij is getrouwd te Venlo op 26 april 1909 met
Theodorus Hubertus van Boekhold, metselaar, geboren te Helden op 4 juni 1879, overleden te Venlo op 24 juli 1946, zoon van Johannes van Boekhold en Bertha Maasen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina