Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Nicolaas Leonardus Joannes Dalemans, kantoorbediende, geboren te Grathem op 15 juli 1910, overleden op 31 oktober 1991, begraven te Grathem, zoon van Antonius Theodorus Dalemans en Helena Catharina Hubertina Geneijgen.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 maart 1940 met
Dorothea Hubertina Maria Koninkx, geboren te Grathem op 9 februari 1917, overleden te Roermond (Z) op 29 juni 1983, begraven te Grathem, dochter van Hubertus Koninkx en Elisabeth Paulina Josephina Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Grathem op 17 november 1959.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina