Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Frederica Lucia Marwitz, geboren te Maagdenburg (D) in het jaar 1775, gedoopt te Neer op 9 september 1795, dochter van Joannes Christianus Marwitz en Anna Catharina Goetsmitsen.


Zij is getrouwd te Neer op 4 september 1795 voor de kerk met
Antonius Josephus Corman, koopman, afkomstig uit Henri Chapelle in Limburg, geboren rond 1773, zoon van Josephus Corman en Anna Helena Schaffers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena Josephina, gedoopt te Neer op 30 november 1795, overleden te Bemmel op 15 februari 1826.
    Zij is getrouwd te Maashees en Overloon op 16 februari 1814 met Henri Aernz, steenbakker, geboren te Millingen op 13 oktober 1778, overleden te Bemmel op 27 juli 1839, zoon van Nicolas Aerns en Jeanne van Gein.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina