Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Coenen, landbouwer, afkomstig uit Swalmen, gedoopt te Asselt op 5 augustus 1742, wonende te Swalmen en te Buggenum, overleden aldaar op 21 augustus 1828, zoon van Henricus Coenen en Maria Peggen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 19 juli 1789 voor de kerk met
Gertrudis Gorissen, landbouwster, gedoopt te Neer op 26 november 1765, wonende te Swalmen en te Buggenum, overleden aldaar op 14 augustus 1822, dochter van Joannes Gorissen en Mattea Sillen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, dagloonster, geboren te Swalmen op 19 januari 1794, wonende te Buggenum, te Neer Dries en te Roggel, overleden te Grathem op 28 mei 1868.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 19 april 1817 met Joannes Wagemans, landbouwer en dagloner, gedoopt te Neer op 22 september 1790, wonende aldaar, te Buggenum, te Neer Dries en te Roggel, overleden aldaar op 15 november 1849, zoon van Jacobus Wagemans en Gertrudis Dirickx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina