Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronilla Carissen, landbouwster, gedoopt te Neer op 9 juni 1757, overleden te Neeritter-Beersel op 30 maart 1836, dochter van Jacobus Carissen en Gertrudis Jacobs.


Zij was gehuwd (1) met
Joachim Hendrix, landbouwer, geboren te Beegden rond 1739, overleden te Hunsel op 25 februari 1806.
(Hij was weduwnaar van Catharine Verstappen.)

Zij is getrouwd te Neeritter op 1 maart 1808 (2) met
Jacques Creemers, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) rond 1742, overleden te Neeritter op 4 april 1817, zoon van Jean Creemers en Jeanne Leijsten.
(Hij was weduwnaar van Mathie Nouwen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina