Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Kuyven, geboren te Horn, overleden te Neer op 28 september 1777, dochter van Franciscus Cuyven en Petronella Goosens.


Zij is getrouwd te Neer op 24 april 1776 voor de kerk met
Christophorus Engelen, dagloner, geboren te Neer rond 1748, wonende te Neer in de Steeg, te Kessel en te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 28 december 1818, zoon van Joannes Ingels en Anna Catarina Coenen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 30 mei 1782 voor de kerk met Windelina Krijns, dagloonster, gedoopt te Heythuysen op 28 mei 1750, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 11 januari 1805, dochter van Henricus Krijns en Maria Levels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina