Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Ingels, gedoopt te Neer op 20 september 1708, overleden aldaar op 29 december 1775, zoon van Hubertus Engelen en Maria Seems.


Hij is getrouwd te Neer op 11 november 1745 voor de kerk met
Anna Catarina Coenen, gedoopt te Neer op 10 oktober 1717, overleden aldaar op 24 augustus 1781, dochter van Theodorus Koenen en Maria Elisabetha Swalen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus, gedoopt te Neer op 24 februari 1746.
  • 2 : Matthias, gedoopt te Neer op 3 maart 1747.
  • 6 : Maria, overleden te Neer op 6 maart 1775.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina