Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Nijssen, landbouwer, geboren te Neer op 2 december 1865, overleden aldaar op 28 oktober 1935, zoon van Johannes Niessen en Cornelia Smolders.


Hij is getrouwd te Neer op 15 juni 1903 met
Hendrina Hubertina van der Linden, geboren te Neer op 4 december 1869, overleden aldaar op 8 mei 1945, dochter van Peter van der Linden en Willemina Vogels.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Anna Maria, geboren te Neer op 11 juni 1911, overleden aldaar op 28 november 1911.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina