Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Leonardus Hubertus Kessels, kuiper, geboren te Heythuysen op 25 mei 1869, zoon van Pieter Jan Kessels en Catharina Vermeulen.


Hij is getrouwd te Thorn op 28 april 1903 (1) met
Anna Dorothea Odekerken, geboren te Posterholt op 14 april 1879, overleden te Maaseik op 18 augustus 1907, dochter van Paul Nicolaas Eugenius Odekerken en Maria Regina Parren.

Hij is getrouwd te Maaseik op 15 februari 1908 (2) met zijn schoonzus
Maria Anna Odekerken, geboren te Posterholt op 20 februari 1877, dochter van Paul Nicolaas Eugenius Odekerken en Maria Regina Parren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina