Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Josephina Maria van der Linden, winkelierster, geboren te Neer op 19 november 1911, wonende te Neer op de Hoogstraat en te Roermond, overleden te Roermond (V) op 17 november 1988, begraven te Neer op 22 november 1988, dochter van Petrus van der Linden en Willemina Hubertina Coenen.


Zij is getrouwd te Neer op 25 augustus 1952 met
Godefridus Hubertus Winkelmolen, kantoorbediende en administratief medewerker, geboren te Neer op 2 maart 1919, wonende te Echt, overleden te Neer op 20 november 1996, begraven aldaar op 23 november 1996, zoon van Joannes Hubertus Winkelmolen en Anna Maria Catharina Teeuwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina