Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Jacobus Hubertus Mooren, rijwielhersteller, poststation-houder en gemeente distributiedienst, geboren te Neer op 13 februari 1901, overleden in het jaar 1988, zoon van Hendrikus Mooren en Maria Hubertina Smeets.


Hij is getrouwd te Neer op 14 oktober 1940 met
Johanna Maria Engelina Janssen, geboren te Baarlo op 4 juli 1908, overleden in het jaar 1998, dochter van Peter Gerard Hubert Janssen en Dorothea Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Willem, geboren te Neer op 8 april 1942, overleden op 17 januari 2014.
  • 2 : Frans Louis, geboren te Neer op 22 oktober 1945, overleden te Venray op 1 oktober 2010.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina