Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Catharina Janssen, dienstmeid, geboren te Neer op 18 oktober 1909, wonende te Nederweert en te Maasbree, overleden te Weert op 3 november 1985, begraven te Nederweert, dochter van Hendrikus Janssen en Wilhelmina Metsemakers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 23 juli 1937 met
Peter Joannes Antonius Henricus Hubertus Lormans, slager, geboren te Nederweert op 26 april 1902, zoon van Peter Johannes Lormans en Maria Francisca Teunissen.
(Hij was weduwnaar van Maria Lucia Cornelia Dijckmans, geboren te Gestel rond 1901, overleden te Nederweert op 4 augustus 1936, dochter van Godefridus Dijckmans en Mathea Hubertina Knapen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina