Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Jansen, wonende te Beesel.


Hij is getrouwd rond 1720 voor de kerk met
Maria van Ell, wonende te Beesel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, gedoopt te Beesel op 16 september 1722, overleden te Neer op 9 november 1788.
    Zij is getrouwd te Neer op 11 augustus 1757 voor de kerk met Renierus Clerxs, gedoopt te Neer op 20 oktober 1714, overleden aldaar op 2 september 1791, zoon van Guilhelmus Clerx en Cornelia Versteegen.
    (Hij is eerder getrouwd te Neer op 27 april 1747 voor de kerk met Matthea Cremers, gedoopt te Neer op 8 april 1719, overleden aldaar op 2 december 1755, dochter van Jacobus Cremers en Martina Linsen. Hij is eerder getrouwd te Neer op 18 november 1756 voor de kerk met Anna Eulers, overleden te Neer op 21 januari 1757.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina