Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Houben, geboren te Helden op 22 juli 1903, wonende te Neer, overleden te Roermond op 12 februari 1960, dochter van Cornelis Houben en Maria Catharina Feijen.


Zij is getrouwd te Neer op 18 maart 1940 met
Peter Joseph Geelen, landbouwer, geboren te Neer op 17 juli 1905, overleden te Roermond (Z) op 23 januari 1980, begraven te Neer, zoon van Johannes Geelen en Elisabeth Beurskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Maria Joseph, metselaar, geboren te Neer op 11 maart 1942, wonende aldaar, overleden te Roermond op 25 april 2015, gecremeerd te Baexem op 1 mei 2015.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina