Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Ramaekers, wever en landbouwer, geboren rond 1765, wonende te Neer in de Goot, overleden te Neer op 20 maart 1813, zoon van Caspar Ramakers en Catharina Bongaerts.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Pleets, geboren rond 1766, wonende te Neer in de Goot, overleden te Neer op 4 maart 1814, dochter van Hermanus Pleets en Catharina Bongaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Houbert, geboren te Neer op 27 augustus 1806.
  • 3 : Caspar, geboren te Neer op 22 december 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina