Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willemina Bongaerts, gedoopt te Kessel op 5 juli 1713, overleden aldaar op 25 april 1783, dochter van Henricus Gerardts op den Snaterbeck en Anna Gerardts.


Zij is getrouwd te Neer op 14 november 1741 voor de kerk met
Gerardus Wilms, gedoopt te Neer op 31 augustus 1705, zoon van Hins Wilms en Catarina Vestens.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 24 november 1735 voor de kerk met Anna Dirix, geboren in het jaar 1717.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, landbouwster, geboren te Kessel, gedoopt aldaar op 29 juni 1748, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 december 1828.
    Zij is getrouwd te Kessel op 25 april 1781 voor de kerk met Theodorus Dirks, landbouwer, gedoopt te Helden op 30 september 1760, wonende te Kessel, overleden aldaar op 19 juli 1828, zoon van Matijs Derix en Joanna Verhaegh.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina