Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Mevissen, geboren te Swalmen op 17 september 1727, overleden aldaar op 9 januari 1783, dochter van Tilmannus Mevissen en Catharina Grommen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 12 januari 1750 voor de kerk met
Wilhelmus Bongaerts, geboren te Swalmen op 27 april 1719, overleden aldaar op 11 november 1777, zoon van Christianus Bongaerts en Maria Reijners.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sophia, pachtster en landbouwster, geboren te Swalmen op 16 juli 1761, wonende te Neer in het Dorp en te Nunhem, overleden aldaar op 10 juni 1818.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 7 september 1784 voor de kerk met Wilhelmus Veugeleers, landbouwer, akkerman en pachter, gedoopt te Neer op 21 augustus 1759, wonende te Neer in het Dorp, te Neer Klein Hanssem en te Nunhem, overleden aldaar op 17 september 1833, zoon van Martinus Veugelers en Margrieta Gielen.
    (Hij is later getrouwd te Nunhem op 1 mei 1821 met Helena Schaeken, akkerbouwster, geboren te Nunhem op 22 juni 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 oktober 1822, dochter van Pieter Schaeken en Odilia Joanna Baptista aan den Boom.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina