Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Bongaerts, wonende te Beesel.


Hij was gehuwd met
Margareta Werens, wonende te Beesel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, dagloner, geboren te Beesel rond 1751, wonende aldaar en te Neer, overleden aldaar op 19 januari 1810.
    Hij is getrouwd te Neer op 3 april 1788 voor de kerk met Wilhelmina Beeren, landbouwster, gedoopt te Neer op 26 oktober 1750, wonende te Neer op de Kruisstraat, overleden te Neer op 20 januari 1831, dochter van Petrus Beeren en Elisabeta van Lier.
    (Zij is eerder getrouwd te Haelen op 24 augustus 1775 voor de kerk met Franciscus Mickers, gedoopt te Gemert, overleden te Neer op 24 januari 1783, zoon van Arnoldus Mickers en Gertrudis Willems.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina