Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Bollen.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 oktober 1761 voor de kerk met
Joanna Karis, gedoopt te Heythuysen op 30 december 1737, overleden te Neer op 2 augustus 1804, dochter van Joannes Caris en Petronella Nijs.
(Zij is later getrouwd te Roggel voor de kerk met Mathias Kuypers, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 3 februari 1736, wonende te Neer, overleden aldaar op 18 februari 1803, zoon van Laurentius Cuypers en Gertrudis Mooren.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Meijel rond 1762, overleden te Nederweert op 15 december 1844.
    Hij was gehuwd met Cornelia Scheepers, geboren te Nederweert rond 1764, overleden aldaar op 2 juni 1847, dochter van Guillaume Scheepers en Anne Rutten.
  • 2 : Joanna, geboren te Meijel op 23 november 1764, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel, overleden te Kessel op 19 september 1830.
    Zij is getrouwd te Neer op 3 april 1788 voor de kerk met Joannes Jacobs, wever, geboren te Nunhem, wonende te Neer op Brumhold en te Roggel, zoon van Arnoldus Jacobs en Elisabeth van Croy.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina