Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Albertina Lucis de Brias, afkomstig uit Weert, dochter van Claudius Emanuel de Brias en Maria Helena van Bree.


Zij is getrouwd te Neer op 17 april 1770 voor de kerk met
Constantinus Hendricus Richardus Wagemans, gedoopt te Neer op 22 januari 1728, zoon van Jacobus Wagemans en Anna Margarita Antonetta Verberckt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne Agnes Antoinette Helene, rentenierster en grondeigenaresse, geboren te Weert op 11 augustus 1772, gedoopt aldaar, wonende te Buggenum, overleden te Baexem op 22 december 1830.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 11 mei 1811, getrouwd aldaar op 15 oktober 1797 voor de kerk met Franciscus Judocus Stercken, "man van de wet", rentenier en grondeigenaar, gedoopt te Buggenum op 11 maart 1770, wonende aldaar, overleden te Baexem op 15 augustus 1830, zoon van Jacobus Sterken en Maria Martina Danckers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina