Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Hubert Mathias Brentjens, distributie-ambtenaar, geboren te Heythuysen op 14 november 1919, wonende te Roggel, overleden te Overloon op 27 juni 2012, begraven aldaar op 2 juli 2012, zoon van Henricus Hubertus Brentjens en Petronella Hubertina Christus.


Hij is getrouwd te Roggel op 24 mei 1946 met
Petronella Pijls, geboren te Roggel op 25 januari 1920, wonende aldaar, overleden te Overloon op 2 juni 2013, begraven aldaar op 7 juni 2013, dochter van Godefridus Pijls en Christina Rademakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina