Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Sijben, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 15 april 1791, overleden aldaar op 14 januari 1863, zoon van Sibertus Sijben en Maria Nijs.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 3 oktober 1831 met
Elisabeth Romen, dienstmeid, geboren te Horn op 29 mei 1791, overleden te Heythuysen op 26 september 1847, dochter van Arnoldus Rumen en Gertrude Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Heythuysen op 21 juli 1833, overleden aldaar op 9 maart 1850.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina