Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodora Albers, geboren te Haelen, gedoopt aldaar op 30 augustus 1733, overleden aldaar op 13 oktober 1813, dochter van Joannes Albers en Christina Maessen.


Zij was gehuwd met
Mathias Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, dagloner en landbouwer, geboren te Haelen rond 1769, wonende te Neer, overleden te Haelen op 5 juli 1850.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 maart 1799 met Henrina Reyners, landbouwster, gedoopt te Neer op 1 januari 1767, wonende aldaar, overleden te Haelen op 20 december 1839, dochter van Joannes Reiners en Joanna Schoumans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina