Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Mooren.


Zij was gehuwd (1) met
Petrus Beckers.

Zij is getrouwd te Roggel op 20 januari 1735 voor de kerk (2) met
Laurentius Cuypers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 3 februari 1736, wonende te Neer, overleden aldaar op 18 februari 1803.
    Hij is getrouwd te Roggel voor de kerk met Joanna Karis, gedoopt te Heythuysen op 30 december 1737, overleden te Neer op 2 augustus 1804, dochter van Joannes Caris en Petronella Nijs.
    (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 28 oktober 1761 voor de kerk met Joannes Bollen.)
  • 2 : Henrica, gedoopt te Heythuysen op 22 november 1739.
  • 4 : Josephus, gedoopt te Heythuysen op 14 augustus 1744.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina