Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronille Backers, geboren te Nunhem rond 1763, overleden te Haelen op 20 december 1822, dochter van Henricus Backers en Joanna Diven.


Zij is getrouwd te Haelen op 11 juni 1811 met
Jean Wagemans, dagloner en arbeider, geboren te Nunhem rond 1748, wonende te Haelen, overleden na 1812, zoon van Godefridus Wagemans en Margareta Mooren.
(Hij was weduwnaar van Elisabethe Verboket, geboren te Haelen rond 1735, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 augustus 1808, dochter van Jean Verboket en Barbe Aben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina