Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Catharine Berghs, geboren te Roggel op 11 januari 1804, overleden aldaar op 25 maart 1882, dochter van Petrus Berghs en Bernardina Mooren.


Zij is getrouwd te Roggel op 4 mei 1844 met
Theodoor Hendrix, dagloner, geboren te Beesel op 26 juli 1807, overleden te Roggel op 15 september 1862, zoon van Johannes Hendrix en Johanna aan gen Eijndt.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 6 juli 1831 met Maria Smolders, landbouwster, geboren te Kessel, gedoopt aldaar op 22 maart 1798, overleden te Roggel op 16 januari 1844, dochter van Josephus Smolders en Petronel Aarts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina