Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Sophie Alexandrine Meuwissen, geboren te Echt op 1 september 1886, wonende te Schiedam en te Neer, overleden na 1957, dochter van Petrus Joannes Baptista Hilarius Meuwissen en Joanna Albertina Vrehen.


Zij is getrouwd te Dordt op 23 oktober 1913 met
Petrus Johannes Marie Wuisman, handelsvertegenwoordiger, geboren te Schiedam op 4 januari 1886, wonende aldaar, te Neer Napoleonsweg en te Geulle, overleden na 1957, zoon van Bernardus Petrus Henricus Wuisman en Agatha Maria van Dr Burg.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan Hilaire Constant, huisarts, geboren te Schiedam op 13 januari 1917, wonende te Stramproy, overleden aldaar op 6 april 2001.
    Hij was gehuwd met A J Wilders, huisarts, geboren te Amsterdam op 28 april 1917, wonende te Stramproy, overleden aldaar op 24 maart 1998, begraven aldaar op 28 maart 1998.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina