Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Agatha Maria Wilhelmina Wuisman, geboren te Schiedam op 9 oktober 1914, wonende aldaar, te Neer op de Kruisstraat en te Buggenum, overleden te Horn (V) op 8 maart 1998, begraven te Neer op 12 maart 1998, dochter van Petrus Johannes Marie Wuisman en Marie Sophie Alexandrine Meuwissen.


Zij is getrouwd te Neer op 9 november 1939 met
Jacob Melchior Marie Joseph Vennekens, burgemeester en ambtenaar van de burgelijke stand, geboren te Neer op 15 augustus 1909, wonende te Buggenum, overleden te Neer op 30 november 1994, zoon van Hendrikus Josephus Vennekens en Lucia Eugenice Anna Maria de Bruijn.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paula Maria Sophia, geboren te Neer op 30 april 1947, wonende te Neer Napoleonsweg en te Heel, overleden aldaar op 16 mei 2006.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina