Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Frans Theodoor Puts, landbouwer, geboren te Beegden op 22 februari 1906, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 augustus 1995, zoon van Godfried Mathijs Puts en Petronella Kolen.


Hij is getrouwd te Neer op 8 mei 1939 met
Aldegonda Petronella Janssen, dienstbode, geboren te Neer op 16 februari 1914, overleden te Beegden op 19 mei 1988, dochter van Peter Joannes Hubertus Janssen en Wilhelmina Wijers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina