Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Nieskens, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Neer op 30 mei 1839, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 25 maart 1899, dochter van Herman Nijssen en Joanna Heynen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 22 september 1860 met
Jacobus Sillen, dagloner en houtzager, geboren te Swalmen op 24 december 1839, overleden aldaar op 8 maart 1875, zoon van Gerardus Sillen en Wilhelmina Kusters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Swalmen op 24 oktober 1867, overleden aldaar op 20 oktober 1953.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 22 mei 1891 met Martinus Franciscus Geraedts, landbouwer, geboren te Swalmen op 9 oktober 1862, overleden aldaar op 7 december 1944, zoon van Conrard Geraeds en Catharina Willems.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina