Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Engelbertus Nieskens, dienstknecht, geboren te Neer op 29 januari 1835, wonende te Neer Neerstraat en te Swalmen, overleden aldaar op 7 januari 1885, zoon van Herman Nijssen en Joanna Heynen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 14 oktober 1859 met
Elisabeth Hubertina Hendrickx, geboren te Swalmen op 8 augustus 1840, dochter van Joannes Hendrickx en Gertrudis Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, machinist, geboren te Swalmen op 10 september 1862, overleden te Deventer op 5 maart 1945.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 29 april 1892 met Margaretha Vestjens, geboren te Roggel op 2 oktober 1861, overleden te Almelo op 16 februari 1945, dochter van Hendrik Vestjens en Gertrudis Nijssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina