Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Wulms, geboren te Neer op 29 mei 1888, wonende te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 17 november 1946, dochter van Martinus Wulms en Windeline Kuijpers.


Zij is getrouwd te Neer op 15 mei 1922 met
Peter Henricus Hubertus Bex, klompenmaker, geboren te Nunhem op 24 februari 1885, wonende te Haelen, overleden te Horn (V) op 30 maart 1971, begraven te Haelen op 2 april 1971, zoon van Peter Hubertus Bex en Dorothea Wijers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 4 november 1924.
  • 2 : Martinus Peter Lambertus, landbouwer, geboren te Haelen rond 1924, wonende aldaar, overleden te Roermond op 28 juli 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina