Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Levels, kleermaker en caféhouder, geboren te Neer op 12 april 1860, overleden aldaar op 13 augustus 1926, zoon van Peter Levels en Maria Elisabeth Jacobs.


Hij is getrouwd te Nunhem op 15 april 1899 met
Maria Caris, naaister, geboren te Nunhem op 15 december 1866, overleden te Neer op 21 maart 1937, dochter van Jan Hubertus Karis en Joanna Wijers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Elisabeth, geboren te Neer op 11 augustus 1900, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 januari 1911.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina